Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

speciellt doften av ditt hår i min kudde

 

de dröjer sig kvar
spåren av dig 

 

© Augusti 2015




Fri vers (Fri form) av Celticgirl VIP
Läst 167 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2015-08-19 22:20



Bookmark and Share


  Peter Stjerngrim VIP
Precis så är det när man verkligen tycker om någon ...
Förhoppningsvis är det någon som kommer tillbaka igen och igen och igen ...
Annars kan doften väcka sorg och smärta inom ... Så är det i alla fall för mig ...
2015-08-19
  > Nästa text
< Föregående

Celticgirl
Celticgirl VIP