Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vaggvisa...



Sov du lilla sov du lilla
här i natten så mörk o stilla
somna in här brevid mig
när jag sjunger tyst för dig

Sov du lilla sov min vän
dröm om solen o sommaren
dröm om älvan så vän o skön
där på ängen som lyser grön

Sov du lilla sov du lilla
här i natten så mörk o stilla
Inget ont kan hända dig
när du somnar här hos mig



Bs-06




Fri vers av Bodil Sandberg
Läst 342 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2006-04-20 19:23



Bookmark and Share


  Teresia Ridell
Underbar liten visa, till livets största gåva !
2006-04-21

  kath
en ömhet som känns i varje ord ....... där den som hör kan känna sig lugn och trygg
2006-04-20

    Cajsa
Jättefin min vän!
2006-04-20

  rebecca d
måste tonsättas!
2006-04-20

  Rachel Roth
härlig visa med fint ömsint tilltal..tack!
2006-04-20

  anneluca
Tonsätt! Är min uppmaning till denna varma, trygga text.... Det behövs lite nya vaggvisor :-)
2006-04-20

  Daniel_78 VIP
mmm ja vaggvisor är nog per def vackra
jag somnar alla gånger i ditt knä :)
2006-04-20
  > Nästa text
< Föregående

Bodil Sandberg