Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Lite höstkänsla i min park


Sensommarens ljuvliga tid

Höstens händer
Längtar
klappa dig
På kvällen
Solen värmer dina
Handflator än
Trädens grönska
Är tät
Inte långt
till höstig palett
Klar luft
I mellanrummet
gatan parken
Kvällen blir mörk
Måsarna
har sommarlov
Någon annanstans










Bunden vers av Sommarina VIP
Läst 336 gånger och applåderad av 15 personer
Publicerad 2015-08-20 21:12



Bookmark and Share


  Bo Himmelsbåge
Grattis, Vännen, till välförtjänt uppmärksamhet!
2015-08-24

  Lars Hedlin
Rent vackert underbart :)
2015-08-22

    ej medlem längre
Som titeln säger: fint!
2015-08-22

    ej medlem längre
Orden omfamnar mig...tack för en makalöst vacker dikt.
2015-08-21

    ej medlem längre
Vilken underbar början, älskar denna tid på året, samtidigt som ångesten ibland plågar en,

'Höstens händer
Längtar
klappa dig'
2015-08-21

    ej medlem längre
I spänd förväntan inför ..
Målande bra beskrivet ...
2015-08-21

  Anya VIP
Tycker särskilt om handflatan som än värms. En vacker rad. Har också skrivit om hand idag. :o)
2015-08-21

  Marita Ohlquist VIP
Fint och bra förmedlat om sensommaren!
Känns som om jag är där.
2015-08-21

    ej medlem längre
Målande fint om en årstid som jag annars inte brukar längta till :)
2015-08-21

  Johan Strömstedt
Ser iakttagaren och förmedlaren. fint
2015-08-21

  Bo Himmelsbåge
Härligt, höstligt flammande bild!

Sommarens mjuka händer, värmer, stilla än...
men höstens kyligare, klarare, mer färgsprakande famntag, väntar bak
trädstammarna...

Fin, mjuk, innerlig dikt om sommarens övergång till höst...
inte sorgsen... snarare förväntansfull...


2015-08-21

  Hanna Mari Wallin
Tycker om!

passande vacker bild till dikten
2015-08-20

    ej medlem längre
Fin beskrivning av sensommaren!
Och en underbar bild till!
2015-08-20
  > Nästa text
< Föregående

Sommarina
Sommarina VIP