Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Strandhugg II - en drömraga

 

 

Vi plockar brödfrukter på södra stranden

jag håller dottern stenhårt fast i handen

för det finns fiender med spjut och pilar

som gömmer sig i buskarna och vilar

 

För sista dagen krävs det brödbiljetter

vi köper dem av en som går och sprätter

vi får gå före kön, vi är från Malmö

jag ler och hoppas man kan få en kall öl




Bunden vers (Rim) av Nanna X
Läst 197 gånger och applåderad av 11 personer
Publicerad 2015-08-21 08:36



Bookmark and Share


  Gunwale VIP
Tja, drömma om kan man allting! Man kan undra vilket det finns mest av i världen, dröm eller verklighet.
2015-08-21

  Ingela Svenson VIP
Afrika, och en dotter som hålls hårt i handen; blandad tiden! Man undrar övervad som händemed brödfrukterna ?
2015-08-21

  Magdalena Eriksson VIP
brödbiljetter vad är det?
kul med ölen på slutet av texten som sticker ut utan rimmets glid på tungan.
2015-08-21
  > Nästa text
< Föregående

Nanna X
Nanna X