Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tut tut

Med bultande hjärta och lätt andfåddhet slår jag ditt telefonnummer

undrar nervöst vad ska jag säga när/om du svarar?

Signalerna går fram tuuut tuuut, inget svar

Skönt - jag slapp prata med dig








Övriga genrer av Helene Månsson
Läst 197 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2006-04-20 20:30



Bookmark and Share


  mb74
ja,alla har nog känt så någon gång,bra skrivet:)
2006-04-20

  Daniel_78 VIP
och bara nummerpresentatören vet...
känner igen känslan
2006-04-20
  > Nästa text
< Föregående

Helene Månsson
Helene Månsson

Mina favoriter
min mamma