Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
till min yngsta


som en sommargardin böljar för öppet fönster

sådana glimtar av världen

ger du mig


när den lättar ibland

då ser jag dig

på väg bli vuxen


en ung kvinna


sedan lägger sig gardinen

framför mina ögon igen


du blir barn på nytt

kryper upp i famnen

i soffan framför TV:n

som visar Top Modell

eller något annat typiskt dig


och jag


jag får hålla om dig




Fri vers av Helene Månsson
Läst 675 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2010-06-09 08:28



Bookmark and Share


    vide
träffande beskrivning av moderskänslor inför det där när barnen bli vuxna.. bra skrivet!
2010-07-19
  > Nästa text
< Föregående

Helene Månsson
Helene Månsson

Mina favoriter
min mamma