Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ska jag någonsin

sluta ha dåligt samvete för att jag gick ifrån min man och \"gjorde\" mina barn till skilsmässobarn?


En del av er kanske tycker det låter patetiskt men så är det faktiskt!


Det dåliga samvetet gnager i mig

gör ont i mig och jag vill ju bara mina barn gott

älskar dem över allt






Övriga genrer av Helene Månsson
Läst 186 gånger
Publicerad 2006-04-20 20:59



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Helene Månsson
Helene Månsson

Mina favoriter
min mamma