Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Att inte veta vad som blir rätt...


Bryta upp Stanna kvar

Mitt i huset.
Ensam kvar här.
Solens strålar letar sig in värmer min rygg.
En skuggig gestalt formad tackvare ljuset.
Hur ska man orka lämna det här hemmet där man är trygg.

Huset som vi fixade kämpande vändande på varje krona.
Minnena skratten kärleken grälen dom få.
Älskande då det bara fanns vi två.

Vårt hem som du tog ditt sista andetag.
Att orka våga ta steget att släppa tag.
Vilsen i beslutet.
Vart tar livet vägen den tid jag har innan jag nåt slutet...




Fri vers av Thommy J
Läst 365 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2015-08-21 23:18



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Thommy J
Thommy J