Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Min moder

mörkret växer inom dig
Jag lider av din blick
Lider av att se dig så fallen, vissen, död
Min moder, mitt ljus, min förebild
Vem är det som kallas vuxen?...




Fri vers av Luma
Läst 232 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2015-08-22 01:51



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Luma
Luma