Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Telefoni - en drömsenruy

 

vita plastburkar

grön trädgårdsslang och tomhet

medhörning skapad




Bunden vers (Haiku) av Nanna X
Läst 181 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2015-08-22 07:39



Bookmark and Share


  Gunwale VIP
Ja, ett mått av tomhet behövs för att man ska förstå att det gäller att lyssna.
2015-08-22

  Ingela Svenson VIP
Haha, en trädgårdsslang som telefonkabel, kanske funkar det utmärkt! Grön telefoni.
2015-08-22

    Lars Gullberg


Tänk om man hade en medhörning så att man kunde höra sej själv bättre

kanske kunde skruva ner lite, eller upp

Här gav du mej tankesmedja må jag säga

Lasse
2015-08-22
  > Nästa text
< Föregående

Nanna X
Nanna X