Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
ordlek - kunde inte låta bli i värmen att tillsammans med iskall päronsaft göra en liten paus i livet


flås; kondis för rika kanske kondisfika

 

att i det extra ordinära utse

varje uns av spinnande jordeliv
i mörker som i ljus

varje tagande av ande
i sovande hus och himmel hög

som nästa möjlighet till avslappning

andas
ut

och aldrig se att det går att ta
det som inte först ges
frivilligt

andas
in

med tacksam extra ordinär
medvetenhet

inse att jordeliv
är inte andetag

utan
ande fådd

 

*

 

"Hur är det med flåset?"
"Jo, tack bra! Lite andfådd bara."

*torkar sig om pannan och tar en fika med fläkt*

 




Fri vers av Pot Pourri
Läst 201 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2015-08-22 15:26



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Pot Pourri
Pot Pourri