Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

blandade drömmar XLIV: adoption

 

pojken var en liten skitunge, men han var inte ond på riktigt. det var synd om honom för han hade alltid ont i magen och hans föräldrar tyckte inte om honom. inte undra på att han såg olycklig ut. jag hjälpte honom balansera på toaringen så han inte skulle falla ner i den svarta smeten. snart kunde han själv. jag adopterade honom och fick tre legogubbar på köpet. den ena var en flicka. gubbarna var levande och kunde utföra städuppdrag. 

 

 

 

 




Prosa av Nanna X
Läst 210 gånger och applåderad av 13 personer
Publicerad 2015-08-23 07:34



Bookmark and Share


  Anya VIP
Vad fint att diktarjaget hjälpte pojke på toaletten. En bra gestaltning av att bry sig.
2015-08-25

    prima donna
spännande dröm, jag tänker att du är en godhjärtad människa som gärna vill-ta-hand-om, men tiden räcker inte riktigt till och då kunde man ju få önska sig litet... legohjälp... ändå va?
2015-08-23

  TrollTörnTrappan VIP
Balanskonstens vägar äro outgrundligt nödvändiga... Riktigt bra bonus du/ni fick!!! Skulle själv ibland vilja bli en legogubbe i någons liv.
2015-08-23

  Ingela Svenson VIP
Ja kära nån, dom där lego--gubbarna kan vara ett bra alternativ till RUT om inte annat!
2015-08-23

    Lars Gullberg


Fantastiskt scenario
Det är verkligen inte på riktigt
Precis så som du skriver

Tänk om allt bara är på låtsas
2015-08-23
  > Nästa text
< Föregående

Nanna X
Nanna X