Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

*SOLSKENSÖGA*


Älskade Blommor Små

Ni Är Så Vackra Så

Njut Av Allt Underbart

Minut För Minut

Ljuvliga Sommar Som Vi Minns

i Våra HJÄRTAN FINNS

Sommar Solens Glöd

Strålar i Mörka Vatten så Röd

Snart om En Kort Sekund är det Höst

Rosornas Kronblad vilar ut som Tröst

Lisa*för*Hjärta*Själ*

23/8-15 *Av*i.Åberg















Fri vers av Irene Åberg
Läst 334 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2015-08-23 15:28



Bookmark and Share


    Dan Myrbeck
Finfin!
2015-08-24

    ej medlem längre
Fint skrivet om det vackra som sommaren ger!
2015-08-23

  Ewa-Britt Nilson VIP
Så fin!
******
2015-08-23

    ej medlem längre
Härlig sommardikt med kärlek å ömhet.
Våra vackra blommar må buga å tacka för inspiration....
2015-08-23
  > Nästa text
< Föregående

Irene Åberg
Irene Åberg