Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag är

Jag omintetgörs i dimman av mitt självförakt.

Jag sitter i båda skyttegravarna i fosterställning.

Jag är det svarta och det vita i det svartvita.

Jag är en rak linje i ett universum av cirklar.

Jag är apan som vill och tanken som vägrar.

Jag är explosionen som imploderade.




Övriga genrer av A.F.M
Läst 204 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2015-08-24 00:49



Bookmark and Share


  Angela Bohlin VIP
Motsatser... Känslor...

Fint skrivet!
2015-09-03

  StinaJ VIP
Texten förmedlar både styrkan och det som är skört inom oss. Bra skrivet !
2015-08-24
  > Nästa text
< Föregående

A.F.M