Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 



Kultur Mördare i Palmyra

Kännslorna är mörka
Bäst att tiga
Ett tag




Fri vers av Federico Romano
Läst 189 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2015-08-24 08:24



Bookmark and Share


    Dan Myrbeck
Det som händer i Palmyra
ska bekämpas av varje flitig myra!
2015-08-24

  Lars Hedlin
JA ibland så kan man säga mycket med tystnaden också! :)
2015-08-24
  > Nästa text
< Föregående

Federico Romano
Federico Romano