Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vi kommer hitta varandra

Jag vet inte vem du är
Jag vet inte vad du vill
Allt jag vet är att du väntar på mig
Jag kan nästan höra dina andetag
Dova stötar som går genom jorden

Du vandrar tungt i detta liv
Precis som jag, ty vi är lika
Vi kommer dela vår smärta
Vi kommer dela våra meningslöst, hopplöst
Lyckliga stunder
Vi kommer inte ha något val

En fågel flyger förbi mitt fönster
Det måste vara du som söker
Men tänk om vi missar varandra
I detta virrvarr av människor
De, som vi, famlar och letar
Söker utan att riktigt veta, utan att förstå
Vad deras hjärtan egentligen önskar

Du vet inte vem jag är
Du vet inte vad jag vill
Allt du vet är att jag väntar på dig
Du kommer snart att höra mina andetag
När jag skickar dig mina stötar genom jorden




Fri vers (Fri form) av Skogsmullen
Läst 256 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2015-08-24 10:53



Bookmark and Share


  Smygande
Vackert!
2015-08-26
  > Nästa text
< Föregående

Skogsmullen
Skogsmullen