Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

03:22

Hur slutar man känna
känslor,
hur fan stänger
man bara av?

En on/off-knapp
som stänger ner ridån
och fryser alla känslor
som flyter inuti

Det känns som
mitt ute i ingenstans
där det hela tiden regnar
och där inget gott finns

Det känns som
ett ishav med hajar
som äter upp all positivitet
och illuminerar endorfiner

Och mitt i ingenting
formas ringar på ytan
när jag kastar ditt namn
som flyter ner på botten

Där stannar det förevigt
och jag blir dödsdömd
till att alltid tvingas
tänka på dig




Fri vers av minblekakind VIP
Läst 228 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2015-08-24 09:13



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

minblekakind
minblekakind VIP