Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
och jag kände mig så svart inuti


Ro

du får gärna tycka att hon är snygg
du får gärna snacka med henne,
ge henne ditt vackra leende
för jag bär på ett lugn nu
som jag inte haft förut

jag vet ju hur jag är
ett leende hit och dit
nästan som småsaker förgyller min dag
men jag vet att ingen någonsin
hur tilldragande de än är
skulle kunna få mig att känna
det jag känner för dig

och fast att du är man
(du vet, allt jag hört och lärt om män
fick mig att tvivla först)
så litar jag på dig nu
jag tror jag kan hålla
min oro inom mig
oron jag vet att du också bär, men
som väl bara är en frukt av
vår utlämnande kärlek

ja, älskling, jag är lugn nu
och jag tror inte att det bara är för ikväll




Fri vers av volatile
Läst 313 gånger
Publicerad 2006-04-20 23:12



Bookmark and Share


    HiFi
när man läst den här så stannar man liksom upp och vill aldrig släcka cigaretten... schysst
2006-04-20

    HiFi
när man läst den här så stannar man liksom upp och vill aldrig släcka cigaretten... schysst
2006-04-20
  > Nästa text
< Föregående

volatile
volatile