Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Så vad föder den här lilla filuren då, jo här är svaret...


bibliotekarien.

böcker
alla dessa rader av
böcker

biblioteket
är den plats
där jag känner mig
mest tillfreds

det är lättare där,

att andas
att tänka
att vara fri
att vara jag

känslan,

att stå
att gå
mellan hyllorna

alla böcker
alla historier
doften av papper
atmosfären

det är så fridfullt
det är hemma

 

© Juli/ Augusti 2014

 




Fri vers (Fri form) av Celticgirl VIP
Läst 157 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2015-08-24 22:35



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Celticgirl
Celticgirl VIP