Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Berättar i detta nu


Skriver text. Skriv skriv

Tusen kajor
Skränar i parken
Det luktar fuktig jord
Och fågelskit
Hundbajs
Balkongdörren
På vid gavel
Sval luft
Nog inte heller
så ren
Regnet smattrar
På biltaken
På min gata
Skogsduvan
Stämmer in
Kuttrande
I kajtjattret
Katten trycker nosen
Ner i äkta mattan
Mina sandaler
Ergonomiskt fula
De ska vandra
Runt med
mina fötter
Fem dagar i
Venedig





Fri vers av Sommarina VIP
Läst 229 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2015-08-25 20:07



Bookmark and Share


  Ljusletaren
Gillar din skrivådra i denna text/kram
2015-09-16

    ej medlem längre
Härligt berättat
ögonblicksbilder och galanta vändningar ....
2015-08-26

    ej medlem längre
Nuet har sina stunder, tänk sen när nuet befinner sig i Venedig:)
2015-08-26

  Bo Himmelsbåge
Skönt att komma ifrån Sverige
ett tag... ifrån regn odörer... skrän...
I Venedig är det säkert mycket
bättre...
kanaler... gondoljärer... sång...
sol... (hoppas jag).
Levande beskrivet!
Trevlig resa!
2015-08-25

  ULJO
Väl framfört
2015-08-25

  Marita Ohlquist VIP
Levande ögonblicksbilder.
Bra förmedlat.
Önskar dig en trevlig resa.
2015-08-25

    ej medlem längre
Vilken härlig ordskulptur. Full av humor och glädje.
2015-08-25
  > Nästa text
< Föregående

Sommarina
Sommarina VIP