Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Den osynlige

en kall punkt
kyler det heta
till ljummen
likgiltighet

och den fasansfulla känslan
av att allt är normalt sprider sig




Fri vers av Nikon32
Läst 148 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2015-08-25 23:41



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Nikon32