Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
tomhet


Räknade dagar


ett rum format och kantigt slipat,
precis som kvinnan vid bardisken
längtar efter att bli knullad
eller kanske bara lite sedd,
skriker det efter liv

det är inte jag som föraktar
min livskappa hänger bland
de andra döda ytterkläderna
dessa urholkade tomma skal
med sina glänsande yttre

men kvinnan vid bardisken
har en brinnande punkt
ingen någonsin ser och
mitt rum är ett regn och en natt
en glödande lägereld av längtan




Fri vers av Nikon32
Läst 110 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2021-01-23 12:00



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Nikon32