Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

100 %


rör mig långsamt
bakåt
söker ögonblicken
dom många
som ristades djupt
och skrevs med blod
på hud

vet att jag inget alls behöver
av dig
respekterar mig själv så bra
så bra

så dra dit pepparn växer
snälla du

jag har kastat mig ut
så många gånger
bitit läppen till blodiga
slamsor
svalt smaken av järn
medan du
kört ner fötterna i hyckleriets
förljugna mark
som fastnitade idioter
med gapande munnar
och dreglet rinnande
längs med hakan

ditt fega patetiska
avskum till
människa

och jag har sett ditt
blekfeta fula ansikte
dina urvattnade ögon
och tomma blick
jag har lyssnat
till smutsiga upprapade
ord
av ingenting

100% ren falskhet
byggs alltid
av lögn
och hyckleri

alltid





Fri vers av Nikon32
Läst 125 gånger
Publicerad 2021-01-22 11:56



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Nikon32