Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

somliga dagar


En del dagar är lägre
än andra

trots solsken
över vit snö

tycker molnen sig
nedåt
lägger lock på

och kväver
allt

tills det svarta sipprar ut
från alla håll och kanter




Fri vers av Nikon32
Läst 101 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2021-01-31 14:31



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Nikon32