Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
vid slutet


Sista dagen


Ännu rusar tåget fort förbi
stannar inte vid någon hållplats
men snart en dag
står det glänsande och stilla
vid min perrong

jag hoppar på
med naken själ
reser utan någonting
endast mina sista ord
hörs i vinden när tåget
sakta lämnar stationen

Ta vad ni vill ha
ta vad fan ni vill ha ...




Fri vers av Nikon32
Läst 113 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2021-02-04 16:37



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Bästa jag läst på länge här på poeter.se!
2021-02-06

  Arowana
Mycket bra metafor med tåget och perrongen. De sista raderna är bäst.
2021-02-05
  > Nästa text
< Föregående

Nikon32