Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
mord


Homicidium


så tyst och stilla
genomskinligt
vit och blek

som drunknad
i en flod av rött

stunden före
med stål i hand
stod han kall

hörde fasans
grymma toner
sjunga dödens
sista sång

betraktande
det gapande
svarta hålet

där livet rann ut





Fri vers av Nikon32
Läst 110 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2021-01-22 17:48



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Nikon32