Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

natten

orörda ytor
smaken av
metall
i munnen


natten slår ut
i mina händer


tillräckligt mycket
för att släcka min törst
och bära mina
håligheter




Fri vers av Nikon32
Läst 110 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2021-01-23 11:56



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Nikon32