Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Snart tänder vi eldar

Ditt barna skratt gör världen så bra
mer barna skratt behöver vi alla ha
Vilket samhälle håller vi på att bygga
där barn inte kan känna sig trygga

Alla som vill gott gå ut och visa det nu
fråga dig själv vad vill du
Snart tänder vi eldar till valborg
in med mer glädje och bort med
all gammal sorg

Det är för mycket ondska som styr
allt hat gör att man spyr
Visst borde vi kunna sprida mer kärlek
varje dag
Kanske behöver vi få en ny lag

Där alla borde göra sitt bästa
och inte vilja ont hela tiden
Tänka mer med hjärtat och
dela med dig av friden







Fri vers av Spirit
Läst 413 gånger
Publicerad 2006-04-20 23:55



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Spirit
Spirit