Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

För de osynliga stegen


utom räckhåll
förbi allt hopp
himlen regnar vasst

över golvet
en matta
av splittrat glas

klöser av mig huden
i svarta andetag

bär mig själv djupt
nerkörd i fickorna

allt du ser är
mitt leende




Fri vers av Nikon32
Läst 121 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2015-08-26 09:11



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Nikon32