Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Bull's eye


Hon som bar
muren
fastfrusen
riven fästningen
bit för bit

sorterar
markerade stenar
i prydliga högar

varje sten
har ett nummer

en enda träff
mitt i prick
räcker
långt




Fri vers av Nikon32
Läst 99 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2015-08-26 09:30



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Nikon32