Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

En värld i bitar

När världen brister i bitar
Syd och nord inte längre håller samman
Öst och väst ger fingret
Och jorden börjar dansa bugg

Ständig oreda
Väggar full med grafitti
Meningslösa ord
Som ingen ser, inte uppfattar
Kanske är det där..
Bland alla färger och former
Som svaren finns.

Men med stängda ögon
får vi aldrig veta, se
Förblindad av vår egen dumhet och nonchalans.

Öppna ögonen o se vad du inte gör, gör!




Fri vers (Fri form) av Midnatt
Läst 354 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2015-08-26 10:05



Bookmark and Share


  Henning Hson
Tummen upp!
2016-01-18

  Tabac VIP
Härlig text!
Jag har alltid undrat varför jag gjort det jag inte har gjort.
2015-08-26

  Jeflea Norma, Diana. VIP
Text om en katastrof ett faktum för hela världen nu när upplånas alla civiliserade livsformer!
Förslår FEM UPPMÄRKSAMMADE TEXTER
text/Bokmärker/Tack

2015-08-26
  > Nästa text
< Föregående

Midnatt
Midnatt