Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tystnaden


det var inte
dina blickar i smyg


som slet hjärtat ur kroppen


det var inte
dina
skälvande händer


som slog mig blodig


det var orden


dom du aldrig sade




Fri vers av Nikon32
Läst 129 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2015-08-26 11:44



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Nikon32