Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Utan skam


jag önskade ett liv
men fick ett trångt hus
och en förkrympt man
med skygglapparna på



utan skam förförde jag
timmarna, dagarna och
nätterna och vaknade



våldtagen
utplånad
raderad
med munnen full
av tigande dagar



nu river jag hus
och skjuter män
i skygglappar
med kulor av förakt




Fri vers av Nikon32
Läst 163 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2015-08-26 11:51



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Nikon32