Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Till båda (på respektive nivå)


Compositae - senruy

 

Man bör väl ha nån

koll på inbjudna andar

i herbariet?




Bunden vers (Haiku) av Nanna X
Läst 186 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2015-08-26 21:41



Bookmark and Share


  Ingela Svenson VIP
Men hur har man koll på andar?
2015-08-27

  Ulf D VIP
Den gamle Linné kanske eller är det måhända hans lärjungar som spökar?
2015-08-26
  > Nästa text
< Föregående

Nanna X
Nanna X