Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Nästan inget - dubbel drömsenruy

 

Drömde att jag fått

en dikt i stället för att

drömma fram en dikt

 

Mötte en vän som

inte hade mött några

av våra vänner




Bunden vers (Haiku) av Nanna X
Läst 196 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2015-08-27 07:13



Bookmark and Share


    prima donna
men ändå något...det bidde en senruy. en dubbel sådan :)
2015-08-27

  Magdalena Eriksson VIP
Trögfattar mig fram här...
2015-08-27

  TrollTörnTrappan VIP
Så den här kanske aldrig var någon dröm?? ;) Verkar visa på sammanhang utanför alla kända sammanhang, en före detta blind fläck...
2015-08-27
  > Nästa text
< Föregående

Nanna X
Nanna X