Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Din röst kommer alltid så mjuk med ljuset från öster.





Förlåt mig att min röst oftast är mörk
jag skriver med en längtansfull själ om dig
i oändliga sönderfallande rader.

Förlåt mig att min röst oftast är mörk
jag skriver om mitt liv här bråddjupt inifrån
med orangea meningar och lågor.

Förlåt mig att min röst oftast är mörk
jag skriver dig till sist ett brev utan ord
allt för att skyla mitt älskande hjärta -

















Fri vers av J-M
Läst 300 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2015-08-27 14:00



Bookmark and Share


    ej medlem längre
(och nu,
Nu väntar ett fjärde flöde
genom Östra Aros)

orden sprakar Ändå Ljus +
2018-03-21

  Kozo
Utan mörkret, skulle vi inte känna ljuset.
2015-08-27
  > Nästa text
< Föregående

J-M
J-M