Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ord från andra våningen


ensam döljer ansiktet
trär trötta armar runt
sorgen, famnar stilla
genomborrad hud

hagelskotten mot kroppen
svider fram en skur
av svarta minnen




Fri vers av Nikon32
Läst 169 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2015-08-27 21:09



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Nikon32