Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Sommarvind

Ändras
tiden
i det skal jag formas
Alltid föränderligt
inuti den fasta form
mitt jag
Står inte still
fastän grunden är kvar

Vi visar varandra vägar
där vi alla har vårt mål
väljer jag min stig




Fri vers av Vilsen Annette-hittar vägen
Läst 190 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2015-08-28 09:33



Bookmark and Share


  aol
Så fint och just där just du valde din stig
2016-01-25

    ej medlem längre
Ens tid här och
vad vi väljer att göra med den
Fint skrivet ...
2015-08-28
  > Nästa text
< Föregående

Vilsen Annette-hittar vägen
Vilsen Annette-hittar vägen