Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
https://m.youtube.com/watch?v=C2PcaABUzWY (någon viskade titeln i mitt öra, tack). Dikten bygger på följande ord som jag fick av AgnesP: pannkaksman, gyllenregn, christianiacykel, symfoniglädje, bottennapp. Tack!


What' s the colour of money?

 

Vad är väl ett gyllenregn

och en välregisserad symfoniglädje

i det långa loppet?

 

Ett bottennapp

i jämförelse 

med en egen pannkaksman

på en christianiacykel

 




Fri vers av Nanna X
Läst 262 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2015-08-28 15:02



Bookmark and Share


  Respons VIP
Fyndigt och roligt formulerat!
2015-09-01

  Ingela Svenson VIP
Ja men en sån skulle jag vilja ha, en pannkaksman! Vilket utomordentligt bra uttryck!
2015-08-28

  Per Drysén
Glädjen att njuta av det gripbara i närheten springer fram ur dina ord.
2015-08-28

    prima donna
Vad kul påkommet! Erkänner, hade gärna tagit symfoniglädje och gyllenregn
2015-08-28

  AgnesP
Åh helt fantastisk ju:) En dikt att bli glad av:)
2015-08-28
  > Nästa text
< Föregående

Nanna X
Nanna X