Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Försiktigt välkomnande


Det tunna regnet
droppar sakta
från en himmel
större än drömmen,
tiden barsk och grovhuggen



jag fångar allt
med kupade händer
och dricker nattens vemod
med välbehag


Allt finns.
Redan finns det.


Morgondagens dörrar
står på glänt
som ett blygt välkomnande.




Fri vers av Nikon32
Läst 173 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2015-08-28 20:08



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Nikon32