Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Tollered*Slätta*Damm*


*1950*

Underbar*Natur*
Slätta*Damm*
i min
Lyckliga*Ungdom*
Blomster*Ängar*
Alla*Vackra*Djur*
Alla*Är*Så*Snälla*
En Bio-biljett kostade
En KRONA*
Vi bodde på Karl-Staaffsgatan 4A
i Göteborg
Vår Skola Tollered 10 min nära
Maten i Bamba Den GODASTE*
Exp. Islandsill med potatismos.
Köttbullar, Rotmos.mm
och Väldigt Goda Efterrätter.
Jag minns Det som igår***

30/8-15 Av*i.Åberg















Fri vers av Irene Åberg
Läst 183 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2015-08-30 14:14



Bookmark and Share


    Dan Myrbeck
Fina minnen
som behagar
dina sinnen.
2015-08-31

  Respons VIP
Känner igen mig - i Tolered bodde min första flickvän.
2015-08-30

    ej medlem längre
Fina minnen, Karl Staafs gata. De hedrade en liberal minsann.
Islandssill med potatismos, rotmos va gott å va trevligt du skriver!
2015-08-30
  > Nästa text
< Föregående

Irene Åberg
Irene Åberg