Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

människor med död




de kanske finns ändå
människor som bär på död
de är inga mördare
men låter folk bli sjuka av olycka
låter dem dö
galna av sorg
den ene efter den andre
för att rädda livhanken
på sig själva




Fri vers (Fri form) av Gunnar Hilén VIP
Läst 187 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2015-08-31 14:07



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Gunnar Hilén
Gunnar Hilén VIP