Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Egen målning. Skrivbordet. Ny kurs i morgon


Under mina ögonlock

Mjuka tankar glider
stilla på
en vilsen våg
Vågar
Vågar inte
Vill
Vill vara
Ett segel
Sorglöst segla
Söker ingen
vind
Morgondagens
Rosa vatten
Dit bara
tanken ännu är
Under mina ögonlock
Darrar tårar
Glider mjuka
Av glädje
Ett virrvarr på skrivbordet
Sakta flyter denna dag










Fri vers av Sommarina VIP
Läst 274 gånger och applåderad av 16 personer
Publicerad 2015-08-31 16:02



Bookmark and Share


  Ljusletaren
Underbara ord och även en fin målning
/kram
2015-09-16

  Maria Sundelin VIP
Igenkännande
Kramar
2015-09-01

    ej medlem längre
Ödmjuk och fin mjukhet inför livet.
2015-09-01

  Lars Hedlin
Full av känsla och av liv <3
2015-09-01

  Chawa VIP
Förväntningarnas resa på känslornas hav bland vågor och vågar, hålla emot, segla med...! Gillar! Härlig bild också!
2015-08-31

  Bo Himmelsbåge
Motstridiga tankar o känslor böljar under ögonlocken...
Vågar... vågar inte...
Darrar tårar av glädje...
nog...

Ett hav av känslor...
där dock glädjen verkar dominera...
Fin beskrivning av det känslodilemma
vi alla kan råka ut för...
2015-08-31

  Marita Ohlquist VIP
Ett virrvarr av känslor.
Befriande med glädjen på slutet.
2015-08-31

    ej medlem längre
Känslorna svämmar över....men störst av allt är glädjen.
2015-08-31
  > Nästa text
< Föregående

Sommarina
Sommarina VIP