Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
- Ibland förstår vi sällan själva vad vi begriper


TYST DOKUMENTÄR


Genom eoners sömniga sand... saltar sinnet förställningar

Sånger via nattfödda avgrunder, tillbjuder märklig blå nektar
- där dova duvor smeker verkligheten inom Indigosammetstorm

Där vid tidlösa drakdokument återstår vilka uråldriga portar
öppnar vägarna, till de behagliga ögonblickens vita stränder

Minnets myndigheter accepterar själens sprakande krediter

Salongen brusar visningen under sju års tystnad:

- Outsiders TelevisionsTéologi -

Kristallers hotell ur musikaliska mineraler
Kiselspår i urtiden. Södermalm ekar tyst.

Tillåt strömmande Turkos ton till själen

Krispiga sändare:
- Önskar dig frid i hjärtats kammare

___________________________________________
Människan utsätts stundtals för konsonansen ur illusionen,
av omtänksam & kreativ kraft genom sällsamma universum.




Fri vers (Prosapoesi) av Jimmy B Bergquist
Läst 454 gånger och applåderad av 11 personer
Publicerad 2015-09-01 02:10



Bookmark and Share


  Lars Hedlin
Gillar din text!
2015-09-04

  DominiQueen
Älskar att läsa om denna.
Är Du månne från samma namnlösa galax som mig? Det blå medvetandet... Gåtorna de fördolda höljda i etern, kiselspåren likt kisel har resonans och ger vår fysiska jordiska kroppar spänst, likt turkost som höjer vår frekvens.
Längst bak i hjärtat kan allt ske. Din önskan om frid - Tack så vackert och genom meditation som det var sagt: "Gå in i Din lammare och be". Hjärtkammare - där vi möter och alstrar vår inre styrka. Hjärtat vår GPS.
Som jag skrev en gång: "Jag går vilse i andra läror - men aldrig i mitt eget hjärta".

Lev väl - vackre själ.
Jag har en önskan: SKRIV MER!!! Jag Älskar det Du skriver - det ör som att andas i min usprungsluft, här på jorden blir jag ansträngd...
Det går men tar på mina krafter med att gå in i människorollen.
Kosmiska slängkyssar till Dig från en StjärnQuinna
2015-09-02

  L.byström
Den här texten vill jag lyssna till..läs den högt! intressant
2015-09-01

  Nanna X
Världen sedd genom mystikens spegel?
2015-09-01

  DominiQueen
Hur kan Du detta språk? Inte ofta jag förstår det mesta.... Wow..
2015-09-01
  > Nästa text
< Föregående

Jimmy B Bergquist
Jimmy B Bergquist