Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Inspiration Psaltaren 42 Bild Google


Djup ropar till djup.


Djup ropar till djup
i dånet av dina vattenfall.
Alla dina svallande böljor
sköljer över mig.

Om dagen sänder Herren sin nåd,
och om natten
är hans sång hos mig,
en bön till mitt livs Gud.

Så väl att Gud alltid

finns där till hands

då mörkret omvälver

och gastkramar mig


Han lyfter mig upp

till de högre höjderna

och ger mig den inre

andliga klarsynen...


Mörkret viker

för Guds ljus

och jag ser

klart igen




Övriga genrer av Bibbi VIP
Läst 476 gånger och applåderad av 21 personer
Publicerad 2015-09-01 23:03



Bookmark and Share


  mare VIP
Så sant
känner igen
i mitt eget liv!
2015-09-09

  Eva Helene VIP
Inspirerat skrivet, fint förmedlat!
2015-09-05

  Bo Himmelsbåge
En härlig text, inspirerad av psaltaren... där mörker viker för ljus
o klarsyn...

Tack, Bibbi!
2015-09-03

  Ljusletaren
Ja, innerligt fint/kram
2015-09-03

  louisegirl
Så innerligt fint <3
2015-09-02

  Hanna Mari Wallin
omfamnade ord hoppingivande tröst

Tack!
2015-09-02

    ej medlem längre
Tack för kärleksfulla ord.
2015-09-02

    ej medlem längre
I morse var jag ute å såg ljuset Tvärs igen det tunna molnen, härligt å stärkande. Tänk om jag kunde det alla dagar. Och bli den nya människan!
2015-09-02

  Lars Hedlin
En bra och fin text!
2015-09-02

  ResenärGenomLivet
Skönt med den förvissningen...
2015-09-02

    ej medlem längre
Klarsyn, fint.
2015-09-02

  Marita Ohlquist VIP
Texten förmedlar glädje och tacksamhet!

2015-09-02

  anits VIP
Underbart att se ljuset efter mörkret!
2015-09-01

  Chawa VIP
Ren kärlek! Så innerligt...!
2015-09-01
  > Nästa text
< Föregående

Bibbi
Bibbi VIP