Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Han är nu här igen


Jag torkar inuti av mina svarta skämt

jag skrattar med dem för att

försöka lura mig själv

på känslan av kärleksdöd



Jag försöker få dem att erkänna

allt med ett skratt

bara för att få illamåendet i mig

att explodera och förgöra dem



Samtidigt försöker jag

lugna mig själv och

när jag tänker \"allt jag kan

är sånt som inte räknas\"

så måste jag också skrika \"make it count,

make it count\"

jag måste smeka vindar över

alla gamla sår som rivs upp varje

gång du sänker

dina blickar i hennes



Jag vet ju att åtrå

är inte starkare än oss, för vi

har allt, vi har allt vi vill

,men jag tål inte att se hennes blick glida över dina händer









Så jag skrattar och försöker

svälja allt

och innerst inne vet jag att

du är pure, without sins,

men min sinnesfångvaktar har lagt

piskan över min rygg igen





,det som återstår för mig nu är bara simpel


hämd




Fri vers av volatile
Läst 272 gånger
Publicerad 2006-04-21 13:20



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Hmm..Make her suffer ;);) Nää, det är svårt att bli av med; vad gör man när det känns som hela innandömet i en själv bara kramas ihop och man önskar att man kunde dö lite snabbare eftersom det är vad man gör och samtidigt kan man inte berätta eller tvinga eller ta bort den personen för det här är ju en öppen och fri värld och man vill bara stänga in sig i ett rum och aldrig släppa ut sin älskade för det är ens egen egen egen..Hmm..Vad gör man liksom..
2006-04-21
  > Nästa text
< Föregående

volatile
volatile