Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
JAG


Rider in i Stormen

Borde rida ut
Men va fan
Rider alltid åt fel hål




Bunden vers (Haiku) av Federico Romano
Läst 213 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2015-09-02 07:46



Bookmark and Share


  Hanna Mari Wallin
Haha! Där satt den!

Du gav även mig morgonens första skratt!
2015-09-03

  Anita Hanssen
Där lockade du allt fram morgonens första skratt. Fint.
2015-09-03

    Dan Myrbeck
Men i centrum är det väl lugnt, så det verkar klokt...!
2015-09-02

    MichaellQ
Livet brukar vara så för alla.. Bra skrivet!
2015-09-02

  Lars Hedlin
Yes varför följa den allmänna strömmen??
2015-09-02

  ResenärGenomLivet VIP
In eller ut...det var i alla fall en kul haiku...
2015-09-02

  Midnatt
Lovely!! :)
2015-09-02
  > Nästa text
< Föregående

Federico Romano
Federico Romano