Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Omtänksam man...

En vägbyggare från Skanör
dricker en grogg, och blir totalt skör...
Och han vill ha mer...
Då så ödmjukt han ber:
-Gäller ej mig! One for the road sir!!!





Bunden vers (Limerick) av Ewa-Britt Nilson VIP
Läst 157 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2015-09-02 16:28



Bookmark and Share


  Rise Little One
:D Konsten att övertyga ja ...
2015-09-02

    Dan Myrbeck
Haha - bra, ny betydelse!

Hoppas vägen kommer på bättre tankar och bantar .... du vet, den smala vägen... fri från spritens synder...
2015-09-02
  > Nästa text
< Föregående

Ewa-Britt Nilson
Ewa-Britt Nilson VIP

Mina favoriter
Tillägnad Ewa-Britt