Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Inte gadden uppe...

Biet trött sätter sig i vrån...
Arbetsdag lång! Mor sa till son:
-Hur mås lilla vän?
-Ja, sa han, frågan e´den...
Var kommer alla blommorna ifrån...




Bunden vers (Limerick) av Ewa-Britt Nilson VIP
Läst 161 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2015-09-02 17:28



Bookmark and Share


  Lars Hedlin
JA jisses!
2015-09-04

  limerick
De e mycke nu!!!
2015-09-03

    Dan Myrbeck
Haha - blommor och bin...

...och getingar och humlor...
2015-09-02
  > Nästa text
< Föregående

Ewa-Britt Nilson
Ewa-Britt Nilson VIP

Mina favoriter
Tillägnad Ewa-Britt