Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jaha, jaha..

Doktorn sa, jag tror du vräker
i dig mat, ej alls din kropp späker...
-Följer ej min dos...
Du gått upp kilon Rose...
-Dubblar den för att vara säker...




Bunden vers av Ewa-Britt Nilson VIP
Läst 129 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2015-09-03 11:46



Bookmark and Share


    Dan Myrbeck
Hon följer mitt råd:

Ät som ett svin,
minska ditt svinn!
2015-09-03
  > Nästa text
< Föregående

Ewa-Britt Nilson
Ewa-Britt Nilson VIP

Mina favoriter
Tillägnad Ewa-Britt